Ik ben consument
Al meer dan 170 projecten in exploitatie en beheer

Vier voordelen van outsourcing van energie

“Do what you do best, outsource the rest”
Peter Drucker 

Het uitbesteden van werkzaamheden of projecten aan een externe partij gebeurt in praktisch elk bedrijf en in elke branche. Zo ook in de bouw. Het is o.a. een manier om kosten te besparen, hogere kwaliteit te leveren en eigen personeel efficiënter in te zetten. ‘Do what you do best’ betekent voor Vaanster het realiseren en exploiteren van duurzame energieinstallaties. Met ruim 20 jaar ervaring en veel expertise in huis, is Vaanster een betrouwbare partner voor het outsourcen van energie.

Outsourcen van energie aan Vaanster betekent dat wij voor een periode van 30 jaar:
– Verantwoordelijk zijn voor de energieinstallatie. Onderhoud en vervanging hiervan komt voor rekening van Vaanster.
– Energie leveren aan de woningen.
Dit mag met recht een lange termijn oplossing worden genoemd voor het vraagstuk hoe een gebouw op een slimme manier van duurzame energie kan worden voorzien.

Voor 30 jaar blijft Vaanster eigenaar van de energieinstallatie en voor die periode wordt de installatie geëxploiteerd. De bewoners worden klant bij Vaanster. Zonder tussenkomst van belegger, ontwikkelaar of woningcoöperatie verzorgt Vaanster alle administratieve en financiële zaken rondom het leveren van energie.

Vier voordelen van outsourcen van energie aan Vaanster:
– Vaanster investeert in de energiecentrale waardoor ontwikkelkosten dalen.
–  Voor 30 jaar heeft een belegger/ontwikkelaar/woningcoöperatie geen kosten aan service en onderhoud van de gehele energieinstallatie.
– Vaanster levert ook koude. In de warme zomermaanden is dit in een goed geïsoleerde woning bijzonder aangenaam. Het resultaat hiervan is tevreden bewoners die ook tijdens warme dagen comfort van hun woning ervaren.
– Zekerheid binnen de warmtewet. Deze wet bewaakt de rechten en plichten van consumenten.

Wilt u meer weten over outsourcing van energie aan Vaanster? Neemt u dan contact met ons op via info@vaanster.nl. We vertellen u er graag meer over.

Ga terug naar overzicht