Ik ben consument
Al meer dan 170 projecten in exploitatie en beheer

Ontwikkeling Hogekwartier Amersfoort

Alliantie Ontwikkeling en HIER! VOF (Profund Vastgoedontwikkeling bv en Bouw- en aannemingsbedrijf Schoonderbeek) ontwikkelen aan de Zangvogelweg in Amersfoort een prachtig woonproject. De 165 appartementen zijn zowel voor sociale huur als het middensegment bestemd. De bijdrage van Vaanster aan dit project is het plaatsen en exploiteren van een collectief WKO-systeem waardoor de bewoners duurzaam warm tapwater, verwarming en koeling in hun woning krijgen.

Groen omzoomde appartementen
Het project bestaat uit twee gebouwen, een lage woontoren aan de Zangvogelweg en een hogere aan het Valleikanaal. De gebouwen worden omgeven door een parkachtige omgeving en de tuin geeft toegang aan beide woongebouwen en de parkeergarage. In de kelder komt het systeem van Vaanster te staan.

Centrale plek
De toekomstige bewoners krijgen niet alleen een comfortabele woning. De appartementen liggen op een gunstige locatie. Winkelen, uitgaan en andere activiteiten kunnen in de nabijgelegen historische binnenstad van Amersfoort. Daarnaast is hun nieuwe adres goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

De planning
De bouw gaat spoedig beginnen en de planning is dat de bouw start eind 2020. Wij zien er naar uit om aan dit duurzame project te mogen bijdragen.

Ga terug naar overzicht