Ik ben consument
Al meer dan 170 projecten in exploitatie en beheer

Even voorstellen

Leer onze collega Roel Bruns (35) kennen en ontdek, net als hij, wat zijn functie inhoudt.

“Het is alweer een paar maanden geleden dat ik bij Vaanster in dienst kwam als Asset Manager. Enthousiast door de functie-inhoud en de sfeer uit de vacaturetekst heb ik dezelfde avond gelijk mijn brief geschreven. De maandagochtend ontving ik een telefoontje, of ik langs wilde komen voor een gesprek. Super snel en één van de voordelen van een kleinere organisatie, blijkt nu.

Het team van Asset Managers waarbinnen ik werk is hecht en professioneel. Wij houden ons bezig met technische en financiële analyses en de prestaties van de warmte- en koudeopslagsystemen. De behoefte en het gedrag van de eindgebruikers is voor ons leidend; de WKO-systemen moeten perfect voor hen werken. Een warme douche aan het eind van een dag moet niet opeens een koude zijn.

In de korte tijd dat ik hier werk heb ik al aan mooie projecten meegewerkt. Ik heb de wensen van opdrachtgevers mogen omzetten naar ontwerpen die pasten bij de omgeving en bestaande situaties. Omdat ik medeverantwoordelijk ben voor de uitbesteding om het energiesysteem te realiseren, kan ik mijn kennis van techniek en inzicht mooi combineren. Het ene moment spreek ik met een installateur over onderhoudscontracten om daarna een strategische oplossing te bedenken voor het perfectioneren van een lopend project.

Het vakjargon begin ik langzaam over te nemen en ik vind mijn weg in alle systemen. Bij Vaanster hoopte ik een club mensen te vinden die, door middel van, voor mij als werktuigbouwkundige gave techniek, een stap naar een duurzamer Nederland wilde zetten. Na een aantal maanden kan ik concluderen dat ik mij, als Asset Manager, daar samen met hen, vol voor kan inzetten. Vaanster en mijn functie bevatten voor mij genoeg ingrediënten voor een mooie tijd en een interessante persoonlijke uitdaging.”

Ga terug naar overzicht